Köper

Att sälja sin bil är inte alltid så enkelt. Man vill att det ska gå rätt till. Man vill komma i kontakt med en seriös köpare. Man vill få det pris bilen är värd och slippa ständigt prutande. För att göra det enkelt för dig ska du då vända dig till Nordin Auto Vi gör först en kostnadsfri värdering på din bil. Sen om du är nöjd så köper vi upp bilen av dig. Smidigt och enkelt!  Du slipper annonsering och träffa en massa potentiella köpare. Allt du behöver göra är att vända dig till Nordin auto Samtliga våra bilexperter är utbildade och professionella, så du kommer få rätt pris för din bil.  Vid en eventuell försäljning å kommer vi stå till tjänst med allt det praktiska som pappersarbete, försäljningsskatt mm.. Så gör det enkelt för dig själv. Sälj din bil till Nordin Auto och få bästa tänkbara pris för din bil gammal som ny.

Säljer

Vi säljer begagnade bilar med alla olika märken. Alla våra bilar är testade och vi annonserar aldrig bilar med fel finns det något fel så kommer det att stå tydligt i annonsen. Finansiering via våra samverkanspartners Wasa, Santander, Nordea och Svea ekonomi upp till 2år RÄNTEFRITT. Vi samarbetar med Auto Concept XtraGaranti för tryggare bilhandel hos oss där vi bjuder på 6 Månaders Garanti på nästan alla våra bilar och erbjuder upp till 42 månaders garanti. 

Förmedlar

Vi förmedlar bilar med olika märken. när du lämnar in din bil hos oss så rekondar vi och polerar för endast 1499kr. Ifall du vill lämna in din bil hos oss för försäljning så får du inte ta ut bilen inom 3månader ifall du vill ta ut bilen inom 3månader så kostar det 3499kr. Oavsätt om du tar ut den efter tillexempel 4månader så måste du betala kostnaden för rekond och polering.

Byter

Vi tar självklart din bil i inbyte. Om du kommer in till oss och vill byta in din bil mot en annan så får du en värdering inom 15min ifall ni mejlar och önskar en värdering så svarar vi inom 24H. Vi bjuder nästan alltid högre priser än andra bilhandlare och våra bilar som är i lager är också oftast billigaste.

Bilvård

Behöver din bil en tvätt eller rekond? då har du kommit rätt.

  • HANDTVÄTT, Vi handtvättar din bil och torkar den torr - kallavfättning, avfättning och schampo med vax ingår (200 kr, 50 kr tillkommer vid större fordon)
  • DAMMSUGNING, Vi dammsuger din bil, spolar av mattor och torkar av instrumentpanelen. (100 kr, Vid större bilar tillkommer 30 kr.)
  • FÖNSTERPUTS, Vi putsar dina fönster på utsidan & insidan. (50 kr FASTPRIS)
  • MOTORTVÄTT, Vi tvättar motorn och torkar den torr. OBS! Kunden står för eventuella motorfel. (100 kr FASTPRIS)
  • RUBBNING & VAXNING, Vi tvättar din bil polerar den och vaxar den. Behandlar lister om det finns. (1499kr, Vid större bilar tillkommer 499kr)
  • HELREKOND, Invändigt och utvändigt (rubbning o vaxning & helrekond invändigt). (2499 kr FASTPRIS)
  • HELREKOND INVÄNDIG, Vi städar din bil tipp topp invändigt. Är bilen extremt smutsig får man komma överens innan (sanering ingår ej). (1499KR)
  • ENDAST VAXNING, Vi tvättar, vaxar och vinylbehandlar plastdetaljer. (799 kr, vid större bilar tillkommer 149kr)
  • GLASFÖRSEGLING, Vi putsar rutorna noggrant innan behandling. (399 kr, vid större bilar tillkommer 149 kr)

 

Köpt bil från oss?

Har du problem med en bil som du har köpt från oss?

Ifall du har fått garanti från oss som fortfarande är giltigt så ska du först kontakta oss för har du en giltig garanti så hjälper vi dig på bästa sätt. 

Har du köpt en bil från oss som inte har garanti?

Då kan du också vända dig till oss vi erbjuder billigare reparation till våra kunder som har köpt bil/bilar från oss.

Nordin Auto AB 2019